Ik hou van Aziatisch eten. Maar niet het typische eten snel, hoog in natrium, verwerkte super Aziatische Buffet... Vanavond probeerde mijn moeder een nieuw recept dat we in Better Homes and Gardens zagen. Het is een kom noedels in kip gehaktbal met een Aziatische flare. Het was heerlijk! Het is ook super schoon en gezond! Rijstnoedels, in feite, zijn glutenvrij! Met verse koriander, segmenten van peper van fresno en verse gember dat dit gerecht vol van kleur en smaak is! Zeker aanraden dat probeer het!
We hebben een beetje toegevoegd sojasaus organische Eden,
too.1 Fresno rode peper, ontpit en fijn chopped1/2 kop fijn geraspte carrot1. Voorbereiden van de pasta volgens de verpakking; Drain en stel aside.2. Ondertussen, in een grote kom combineer grond kip, gember, koriander en zout. Formulier meatballs.3 16. Verhit 1 eetlepel olie van de kokosnoot op de middellange warmte in een grote koekepan. Toevoegen gehaktballen. Cook, draaien af en toe, tot ze zijn gebruind en, ongeveer 10 minuten gekookt. Overbrengen een plaat in de gehaktballen. De heat.4 uitschakelen. Voeg de resterende 2 soeplepels kokosolie en peper in de Pan nog steeds warm. Voeg de azijn, honing en juice.5 cal. kloof sla, noedels en wortelen onder kommen. Top met gehaktballen en bestrooi met brood saus. Maakt 4 porties.Elke portie: 358 cal, 17 g vet, 73 mg cholesterol, 412 mg natrium, 35 g koolhydraten, 1 g, 16 g eiwit vezels
No comments:
Post a Comment