Sunday, November 3, 2013

De definitieve gids voor de haver 's nachts


OK.. Zo sommigen van u die mij op Instagram volgen omdat je weet dat ik verslaafd ben aan 's nachts haver. Nu voor degenen onder u die niet weten wat een nacht haver is, ze zijn in feite havermout die u laten weken 's nachts in de koelkast en aanpassen naar uw eigen smaak! Ze zijn zo handig om te nemen uit de koelkast en geniet van de ochtend. Nu weet ik dat 's nachts haver een beetje verwarrend kan zijn... Enkele vragen kunnen vaak worden weergegeven. Doen koken haver? Hoeveel vloeistof wordt toegevoegd? moet ik een lege fles van pindakaas? Zaden van Chia doen? Mason potten doen? hoe te doen dat lagen cool luchtige artsy??Newbie overnachting haver dit kan een beetje meer overweldigend zijn. Maar echt, het is niet rocket science. Dat is waarom vandaag ik ga naar het neerhalen van de fundamenten van het gastronomisch ontbijt formulier hield met de ultieme gids voor haver 's nachts. OK-dus vanaf de basis: mensen vragen zich vaak af als je rauwe haver eet.U kunt koken de haver voor de hand, of laat ze rauw. Zal veranderen een beetje, alle en elk een heeft verschillende variaties maar te breken het...Basis van methoden voor


ruwe Overnight havermout: (ervan uitgaande dat 1 portie 1/2 kop haver is)
1. Eenvoudige- de gemakkelijkste manier om ruwe haver 's nachts is gewoon toevoegen amandelmelk (of melk van keuze).Toevoegen haver bedragen gelijk aan de vloeistof. Dus voor een deel: 1/2 kopje havermout, 1/2 kopje milk.2. Griekse yoghurt- Een andere manier om hen te maken is om toe te voegen Griekse yoghurt. Hierdoor wordt de dik en romig, bijna als de consistentie van de rijst met de melk of kwark. Afhankelijk van uw smaak kunt u 1/4 kop 1/2 kop yoghurt. Griekse yoghurt voegt een eiwitrijk boost, meestal van 12 gram per halve kop. Gelijke delen van vloeistof, yoghurt en haver werken goed voor een romige textuur. 


3 Zaden van chia- toevoegen chia zaden is een geweldige manier om te binden aan een van de bovenstaande manieren. Ze zijn volkomen facultatief maar echt geven een groot textuur. Chia uit te breiden wanneer in vloeibare, maken een frisse gel consistentie. Ze zijn rijk in omega-3 en omdat ze uit te breiden, helpen om meer tijd te verliezen. Als ik ben bezig met de eenvoudige havermout, voeg ik meestal 1 eetlepel. Als ik in de Griekse yoghurt, die al dik is, doet 1 theelepel het werk. U moet toevoegen extra amandelmelk om mogelijk als Chia zaden te maken. Methoden voor haver


gekookt baseren: (ervan uitgaande dat 1 portie 1/2 kop haver is) 1. Gekookte havermout


koken haver een grote zachtheid toevoegen, toevoegen van veel meer volume en het lijkt erop dat u het eten van meer! U kunt kiezen om te koken in de oven of magnetron. Ik verkies de magnetron, omdat het bespaart tijd! 1/2 Kopje havermout in een magnetron veilige container meten en voeg 1 kopje water. Magnetron voor 1-3 minuten, afhankelijk van de microwave.2.


 Voegt eiwitten!- Kunt u uw haver gekookt is, of je zou kunnen toevoegen een boost van eiwit. Mij verrichten niet recommanderen mengen Griekse yoghurt havermout, gekookt voor zo bent u er zijn andere opties: a.


ei havermout - roer in eiwit 1/4 kop na hun haver gekookt voor een minuut. Magnetron voor een minuut of minder. Zorg dat u een oogje houden op hen omdat b. kon overloop


eiwit poeder - mix een primeur van eiwit poeder na het koken. U hoeft niet te koken, maar u zult moeten toevoegen dat een beetje meer waterNow als u uw havermout coating, is super eenvoudig. Voor haver, rauw, omdat ze een beetje vloeistof zijn totdat het absorbeert de vloeistof, adviseer ik u hen in een afzonderlijke verpakking bewaren en het superponeren op de ochtend. Als u wilt maken een parfait, neem enkel eenvoudig recept havermout + melk, laat het weken en ondervacht Griekse yoghurt in de ochtend. Haver gekookt, om er de nacht vóór of in de ochtend.
Nu dat je hoe maak je de base hun havermout 's nachts weet, kunt u uw havermout met wat je wilt! Probeer te mengen van verschillende ingrediënten om uw eigen aangepaste smaak!Stevia (ik heb altijd graag zoeten mijne)


hoe opslaan: is mijn favoriete manier om te slaan mijn nacht haver in boten. U vind het op doel, Kruidenieren en supermarkten of een ambachtelijke winkel. Super strak verzegelde blijft en geeft het een aardige blik en vintage! Een andere leuke manier van eten haver is in een pot pindakaas. Hebt u een bijna lege fles van Walnut boter, in plaats van alleen zet te trekken, het goed gebruiken! Bovendien zult u precies naar de laatste hap van pindakaas krijgen in de pot, die niet is gekomen met een lepel. Bewaren in de koelkast 's nachts, zodat vloeistof de haver absorberen kan. Kunt u verschillende van tevoren en dat zij zal duren in de koelkast. (Ik adviseer niet meer dan een week)!Ik hoop dat dit nuttig! Als u 's nachts haver na het lezen van dit, vinden ik mij in de Instagram @beautyandbananas! Ik hou om te zien uw creaties!Hier zijn enkele ideeën meer havermout 's nachts die ik heb gedaan!
Wortel taart havermout: toevoegen kaneel, stevia kruiden (nootmuskaat, kaneel, gember en kruidnagel) pompoen, walnoten en wortelen geraspte in de havermout.


Chocolade Pb:Mix in 1 tbsp. van cacao poeder, coating met pindakaas en de top met banaan segmenten.Vanille Kaneel ei havermout 's nachts gegarneerd met walnoten, veenbessen, Griekse yoghurt en pindakaas pinda's en Co witte chocolade prachtige.


PB & j havermout: 1 eetlepel van pindakaas en jam organische toevoegen.
Chocolade framboos eiwit havermout: gekookte havermout, voeg 1 eetlepel cacao poeder, 1 eetlepel gehakte donkere chocolade en frambozen (verwarmde bevroren voedsel of appelmoes).  Optioneel: 1 eetlepel eiwit poeder.
Amandel kokosnoot: toevoegen van 1 eetlepel geschaafde amandelen, 1 eetlepel van amandel boter (gecodeerde of over), 1/4 amandel extract (optioneel) theelepel en kokos 1 eetlepel geraspte of vlokken kokosnoot.

No comments:

Post a Comment